Fullt hus og god stemning på Buddy

April 17, 2015

 

 

Onsdag 15. april satt jeg opp åpent show på Buddy scene i Drammen, sammen med stand-up komiker Jan-Andrè Olsen. Det er ikke så ofte jeg gjør slike show, da jeg stort sett jobber på det lukkede markedet/event-markedet. De åpne showene jeg har er derfor veldig moro, og denne kvelden var intet unntak.

 

Det var fullt hus og god stemning fra start til slutt, og ut i fra tilbakemeldingene falt det veldig i smak. Jeg gjorde flere nye shownummer, bl.a. et nytt nummer med iphone og et med plakat-stiftere. Dette er nye shownummer som jeg ser frem til å gjøre mer av tidligere.

 

Fremover er det for det meste event-jobbing, men jeg gjør også et par åpne show. Et av dem er på Olavs pub i Trondheim, 30. april, i konseptet "Magic Night". Her er jeg konferansier, noe jeg ser veldig frem til. Bor eller er du i nærhetene av Trondheim så er det hyggelig om du tar en tur. Dette showet er også gratis! =)

 

 

 

 

Please reload

Nyeste innlegg:

14/07/2019

01/01/2017

Please reload

Arkiv:
Please reload

Søk på emner/tagger: