top of page

Litt fra den siste måneden


Da er vi akkurat ferdig med oktober, og det har vært en variert og spennende måned. I løpet av måneden har det vært reising både i inn- og utland. Startet måneden med to turer til Bergen på ulike events, bl.a. for oljebransjen. Videre utover måneden ble det flere turer på østlandet på ulike events og også noen private jobber, i tillegg til en tur til nord-trøndelag. I nord-trøndelag, nærmere bestemt Lierne, var jeg forrige søndag, og det ble litt av en tur. Fly til Værnes og leiebil derfra med kjøretid på litt over 3 timer hver vei. Vel tilbake i Drammen kl. 0030 natt til mandag, var det bare å pakke og gjøre seg klar for en etterlengtet ferie med min bedre halvdel. Kristin (kona) og jeg var denne uka i Barcelona på ferie. Vårt 4. forsøk på bryllupsreise på 4 år, så følte det var vel unt =) Er ikke alltid like lett å reise bort begge to over en litt lengre periode, med to små barn hjemme =) Vi hadde noen kjempefine dager i Spania hvor vi opplevde mye spennende og flott, god mat og godt drikke og innom ulike artistkollegaer.

Nå er vi tilbake igjen på norsk jord og jeg ser frem til en hektisk og morsom tid frem mot jul, med ny rekord i antall julebord-show. Første julebordshow er allerede neste helg, men innimellom er det også diverse andre jobber. I kveld er det en tur til Skjeberg og Asker, på Halloween-arrangement for voksne. Tydeligvis ikke bare barna som gjør litt ut av Halloween =) I høst har jeg også gjort noen "prøve-forestillinger" på mitt nye show som jeg kommer til og gjøre utover på de fleste julebordene og eventene i vinter. Jeg pleier å ha slike "prøve-forestillinger" noen gang ganger for publikum, før jeg velger å putte inn de nye show-numrene i mitt vanlige show. På den måten er jeg trygg på at de fungerer akkurat slik jeg vil de skal gjøre. Kan nevne at et av mine nye show-nummer inneholder instagram, selfie og facebook, så det må sies å være i tiden =) De neste to måneden blir det mye reising på østlandet, men også noen reiser til vestlandet.

Dersom du enda ikke har booket underholdning til deres julebord, har jeg fortsatt ledig enkelte datoer. Hvis du er interessert, er det bare å ta kontakt for en ufopliktende prat og prisforespørsel. Kan til slutt nevne at jeg nå også er på instagram under navnet @havardsand . Ta gjerne og følg meg der for å få et innblikk i min entertainer-hverdag =)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page