top of page

God jul og tilbakeblikk på 2014


Da nærmer vi oss slutten av 2014, og det er tid for å se tilbake på noe av det som har skjedd.

2014 har vært et begivenhetsrikt og spennende år, i tillegg til å være mitt beste år så langt i karrieren. I løpet av året har det blitt mange show i hele landet, både i store firma-events med flere hundre i salen, til mindre intime arrangementer med kun 10 personer. Denne kombinasjonen er noe jeg trives veldig godt med, siden en da får utfordret seg overfor vidt forskjellige publikum. Av steder jeg har besøkt, har det stort sett vært de fleste fylkene. Majoriteten av mine show er fortsatt på østlandet, men det har også blitt turer til Mo i Rana, Trondheim, Stavanger, Bergen, Haugesund, Kristiansand, Sogndal mm.

Jeg rakk ikke å sette opp noen egne offentlige show i 2014, men har vært konferansier og underholdt på enkelte åpne arrangementer, slik at det har likevel vært mulig å oppleve mitt show enkelte steder i landet. Fortsatt er det mitt "stand-up magishow" som bookes oftest, da dette passer i de fleste sammenhenger. I dette showet får en en kombinasjon av stand-up, spektakulær magi og humor. Showet er hele tiden i utvikling og nye showrutiner har blitt lagt til i 2014. Dersom du derfor tidligere har booket dette showet, kan du være trygg på at du likevel vil oppleve mye nytt. Hvis du ikke er en av de som ønsker å booke det samme showet som tidligere da..

Apropo konferansier og toastmaster, er dette også et marked jeg gjør flere og flere jobber på. Det være seg større firmaevents, bryllup eller annen tilstelninger. Dette er noe jeg trives veldig godt med, hvor jeg da foruten flere showinnslag fordelt utover kvelden, også sørger for at kvelden går "knirkefritt".

Hva gjelder sosiale medier, har det blitt 9 blogg-innlegg dette året (inkl. denne). Jeg har også kommet meg på instagram med navnet @havardsand og #havardsand =) I tilegg har jeg blitt mer og aktiv på facebook, hvor jeg både legger ut bilder, videosnutter mm. Ønsker du å holde deg oppdatert og få innblikk i min artist-jobb, burde du like en eller begge av disse sidene.

2015 ser også ut til å bli et morsom år, hvor det også da blir en del reiser. Så langt er det bookinger til et stykke ut i 2015, men selvfølgelig fortsatt mange ledige datoer. I tillegg er det planlagt et par offentlige show. Mer om dette vil komme litt senere, når datoene er klare.

Dersom du ønsker underholdende, lattervekkende og spektakulær underholdning eller konferansier til ditt arrangement, ta kontakt for å høre om mulighetene.

Til slutt vil jeg ønske alle mine kunder, samarbeidspartnere, følgere av bloggen og dere jeg har glemt, en riktig god jul og et godt nytt år!! =)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page