top of page

Håvard Sand med live-show på Buddy Scene 15. april


Det er ikke så ofte jeg har åpne show, da jeg stort sett jobber på firma-markedet. I april er det likevel flere muligheter.

Første gang er onsdag 15. april 2015 på Buddy scene i Drammen. Der vil jeg gjøre et helaftens show sammen med en dyktig stand-up komiker, Jan-André Olsen. Showet har en varighet på ca. 1 time og 15 min, hvor du vil få oppleve mye ren stand-up fra Jan-André og stand-up magi fra meg. Videre er det stor publikumsmedvirkning og mye annen moro =)

Jan-André har drevet med stand-up siden 2007 og er flittig brukt på ulike firmaevents, i tillegg til at han underholder en del på ulike klubbkvelder rundt omkring i landet. Han har blant annet opptrådt flere ganger på Latter på Aker Brygge og stått på scenen med Ørjan Burøe og Nils-Ingar Aadne (Nilsi). Dette er det første helaftens showet han er med i og første gang jeg selv samarbeider med han.

Jeg har tidligere satt opp flere egne helaftens åpne show. Både alene og sammen med andre dyktige kollegaer. Alle gangene har det vært godt besøkt, og jeg håper og tror det blir slik nå også =) Billettene koster kr. 150,- og kan kjøpes i døra eller på www.buddyscene.no

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page