top of page

Fullt hus og god stemning på Buddy


IMG_6805.JPG

Onsdag 15. april satt jeg opp åpent show på Buddy scene i Drammen, sammen med stand-up komiker Jan-Andrè Olsen. Det er ikke så ofte jeg gjør slike show, da jeg stort sett jobber på det lukkede markedet/event-markedet. De åpne showene jeg har er derfor veldig moro, og denne kvelden var intet unntak.

Det var fullt hus og god stemning fra start til slutt, og ut i fra tilbakemeldingene falt det veldig i smak. Jeg gjorde flere nye shownummer, bl.a. et nytt nummer med iphone og et med plakat-stiftere. Dette er nye shownummer som jeg ser frem til å gjøre mer av tidligere.

Fremover er det for det meste event-jobbing, men jeg gjør også et par åpne show. Et av dem er på Olavs pub i Trondheim, 30. april, i konseptet "Magic Night". Her er jeg konferansier, noe jeg ser veldig frem til. Bor eller er du i nærhetene av Trondheim så er det hyggelig om du tar en tur. Dette showet er også gratis! =)

IMG_6813.JPG

IMG_6830.JPG

#buddy #standup #drammen #trondheim

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page