top of page

Humoristisk og spektakulær underholdning til høstarrangementet?


Har du tenkt på underholdningen til ditt høstarrangement? Det være seg underholdning til festmiddagen, konferanse på dagtid, underholdning på din messestand for å trekke folk, eller et privat arrangement. Så langt er det allerede booket flere show og konferansier-jobber både på østlandet og vestlandet, så hvis du skal arrangere et arrangement til høsten, kan det være lurt å ta kontakt. Min høstsesong er en ganske hektisk periode.

Mulighetene er mange og her er noen forslag:

Stand-up magishow: Dette er mitt mest bookede show, hvor jeg kombinerer stand-up, humor og spektakulær magi. I dette showet garanteres det for gjennomgående latter og høy "wow"-faktor, i tillegg til mye publikumsmedvirkning. Med tilbakemeldinger som "Unik kombinasjon med humor og spektakulære triks" blir det gjerne en "snakkis" i lang tid. Og jeg velger også å tro at det ikke er uten grunn av personer booker dette showet gjerne flere ganger. Hvert show tilpasses naturlig nok arrangementet. Les mer her. Dagshow/kundemøte: Dette showet er en egen variant av mitt stand-up magishow, bare at det er tilpasset til å passe inn som et underholdene avbrekk i konferanser eller møte. Jeg har blant annet kommet inn midt under en shipping-konferanse og holdt et helt eget show omkring lansering av en ny type isolasjon til shipping-bransjen. Les mer her.

Konferansier/toastmaster/programleder: Jeg har mange års erfaring som konferansier/toastmaster/programleder, hvor jeg leder dere trygt gjennom kvelden og håndterer eventuelle uforutsette ting på en profesjonell måte. I forkant lager jeg forslag til kjøreplan og gjerne egne shownummer tilpasset dere. Under selve arrangementet tar jeg all koordineringen, introduserer talere og gjør flere humoristiske og spektakulære innslag både fra scenen og blant publikum i løpet av kvelden. Du kan bare nyte kvelden og overlate ting til meg, og publikum blir underholdt og opplever en kveld de snakker om i lang tid. Foruten firmaarrangementer, passer dette også utmerket til ulike private selskap og bryllup. Les mer her. Noe helt eget: Underholdning på messenstanden for å trekke folk, produtktlansering eller annet. Med over 1000 show så langt i karrieren har jeg vært med på mye forskjellig og kan bistå for at du skal få realisert det du ønsker. Les mer her. Som du ser er det mange muligheter, og dette er bare noen av de. Jeg underholder i hele landet, på alt i fra små arrangement med 5 personer til store events med over 500 gjester. Ta kontakt for å høre hvordan jeg kan bidra til at dere får et arrangement som blir snakket om i lang tid.

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page