top of page

Sommerfri og tid for å være kreativ


Det er juli og jeg er inne i min roligste periode hvert år. Dette skyldes at flesteparten av mine jobber er for firmaer, og det er rolig på event-markedet nå i juli. Disse ukene med sommerfri benyttes derfor til å kose seg på familieferie, i tillegg til å være kreativ og komme opp med nye ideer til høstens og vinterens show. Da det er flere kunder som benytter meg flere år på rad, er det viktig å utvikle seg, noe jeg hele tiden ønsker å gjøre.

Den perioden jeg nå er inne i, har jeg også gode muligheter til å trene inn nye ting jeg har tenkt på en stund, i tillegg til å videreutvikle de shownumrene jeg allerede gjør. Jeg ønsker ikke å si for mye om de nye tingene som kommer i showet utover høsten og vinteren, men jeg kan si så mye som at det kommer til å skape både mye latter og undrende blikk, i tillegg til noe jeg vil tro blir snakket om i lang tid.

Høsten og vinteren ser så langt veldig bra ut, med også en del show lengre unna. Det blir bl.a. tur til Haugesund, Bergen, Trondheim og Tromsø, i tillegg til mange steder på østlandet. Det blir forhåpentligvis også lansert et spennende prosjekt jeg har jobbet en stund med, noe jeg ser veldig frem til. Når det er klart, kan jeg fortelle mer om det.

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert også fremover, vil jeg anbefale deg regelmessig å besøke disse showsiden, i tillegg til å følge meg på instagram og facebook.

Om du ønsker kan du også se en liten videosnutt som ble spilt inn her hjemme for en ukes tid siden. Den var opprinnelig ment for mine følgere på facebook, men har blitt populær og også delt av andre steder, så derfor legger jeg den også ut her (tekst fortsetter under filmen).

Da vil jeg til slutt ønske deg en riktig god sommer, så håper jeg vi sees utover høsten og vinteren! =)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page