top of page

Klart for tidenes høst


Da er sommerferien straks over og jeg er klar for tidenes høst. Som tidligere nevnt er juli en rolig måned for meg, siden jeg i stor grad jobber for firmaer. Likevel har det vært veldig mange bookinger, slik at dette ligger an til å bli tidenes høstsesong =)

Energien er på topp etter tre herlige uker med familien i både inn- og utland, hvor vi har storkost oss. En ting er alt det morsomme vi gjør, men det er vel så stas å ha god tid sammen uten at noen skal "et eller annet". Selv om det har vært ferie, har jeg likevel naturlig nok tenkt på trylling og humor, da det ikke går en dag uten at en del av min hjernekapasitet brukes til dette =)

I kveld har jeg igjen vært skredder, da jeg har begynt med noen nye shownummer som skal vises til vinteren. Som du kan se har jeg flere bein å stå, dersom artistkarrieren plutselig skulle gå dårlig =)

Fra fredag er høstsesongen i gang med show på et hotell ved Gardermoen. Deretter går det "slag i slag" de neste ukene med show i både Trondheim, Bergen, Haugesund, Tromsø, og veldig mange på østlandet. Til tross for at jeg har rekordmange show denne høsten, har jeg likevel noen åpne dager. Hvis du eller firmaet skal ha et eller annet arrangement, kan det derfor være lurt å ta kontakt så snart som mulig hvis du ønsker humoristisk og spektakulært show hvor det er gjennomgående latter.

Jeg håper å høre fra deg, så skal jeg komme med innspill til hvordan dere får trimmet lattermusklene, samtidig som dere får mange wow-øyeblikk =)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page