top of page

Litt fra høstsesongen så langt..


Det har vært noen morsomme uker den siste tiden, med show i flere deler av landet. I skrivende stund sitter jeg på Gardermoen og venter på å reise til Tromsø, hvor jeg både skal ha show på dagen og konferansier på kvelden under en bankett for toppledelsen i en av Norges største bedrifter. Denne kombinasjonen, hvor jeg først har et lite show på dagen og er konferansier på kvelden, er noe jeg gjør mer og mer av, og er veldig populært. Da får kunden en rød tråd gjennom hele dagen og kvelden og er sikret mye latter og underholdning =)

For et par uker siden hadde jeg en intensiv helg med tre show. Fredagen underholdt jeg på et kundetreff for en El-grossist på Lillehammer, med kunder fra deres region. Her var det bare mannfolk, noe som setter sitt preg på showet =) Da jeg var ferdig der, bar det rett til Gardermoen hvor jeg overnattet, for å spare tid morgenen etter. Lørdagen og søndagen tilbrakte jeg i Førde, et trivelig sted det var et par år siden sist jeg holdt show i. (tekst fortsetter under bilder)

I Førde var det åpne show som trakk bra med folk, noe som var hyggelig. Her er et bilde tatt backstage før sceneteppet gikk opp og lyset ble dimmet, i tillegg til "backstage-område". (tekst fortsetter underbildene)

Etter dette har det vært show i Oslo-område, hvor de fleste av mine show er, i tillegg til Moss. I Moss var det i et privat jubileum. Selv om jeg oftest gjør show for bedrifter, er disse privatjobbene veldig morsomme. En merker ofte forskjell på stemningen på slike jobber, contra firmajobbene.

Denne uka er det som nevnt Tromsø et par dager nå, før jeg skal hjem og slappe av med familien en dag. Torsdag reiser jeg videre til Trondheim for å være konferansier under stand-up konseptet "Magic Night". Her skal jeg underholde sammen med flere andre flinke artister, noe jeg ser frem til . Som regel er jeg alene, så derfor er det alltid morsomt når vi er flere. Jeg var også konferansier på MagicNight i våres, så det er hyggelig å bli booket igjen. MagicNight foregår på Olavs Pub, sentralt i Trondheim, torsdag 01. oktober, kl. 20. Gratis er det og, så om du bor i område, er det hyggelig om du tar deg en tur =)

Da jeg er tilbake fra Trondheim, er det heldigvis stort sett jobber innenfor kjøreavstand, så da går litt mindre tid med til reising. Om et par uker er det en uke ferie i sydligere strøk, så det skal heller ikke bli feil nå =)

Ift. julebordsesongen så bookes det for tiden mange jobber. Enkelte av helgene er allerede helt fulle, men jeg har noen ledige datoer innimellom, så bare ta kontakt om du ønsker humor og magi på ditt julebord.

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page