top of page

For en start på 2016


2016 har startet veldig bra for min del. Har hatt show mange steder på østlandet og i Stavanger. Kom hjem i dag tidlig etter å ha opplevd stormen "Tor". Det ristet friskt i flyet, men ned kom vi (selv om det gjør en vel egentlig alltid).

Mitt inntrykk er at flere og flere utsetter det klassiske julebordet til "januar-bord" isteden, noe som er veldig fint for oss i underholdningsbransjen, da november og desember alltid er fulle uansett.

I dag kom jeg hjem fra Stavanger etter et show for 70 internasjonale gjester. Var veldig fornøyd med backstage-område på Solastrand Gård, hvor showet mitt var (teksten fortsetter nedenfor):

I dag har jeg tatt meg en frikveld, da kona er ute og har det hyggelig, noe jeg unner henne =) Til uka er jeg igjen toastmaster i bryllup. Denne gangen i Tønsberg. Slike toastmaster-jobber er populære og bookinger gjøres lenge i forkant. Den toastmaster-jobben som er booket lengst frem pr. nå er juli 2017. Toastmaster- og konferansierjobber er noe jeg gjør oftere og oftere for hvert år, og dette er også en av de tingene jeg vil satse enda mer på i 2016, i tillegg til at planen er å gjøre flere kombinasjonsjobber med både sceneshow og close-up ved bordene.

Fremover er det også flere spennende prosjekter, så det er hyggelig om du følger med på denne bloggen også i 2016. Skal du arrangere et lukket eller åpent arrangement, anbefaler jeg deg å ta kontakt for å høre om mulighetene.

Comments


Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page