top of page

God påske og litt fra den siste tiden


Da er det straks påskeferie med hytte- og familiekos, noe jeg ser frem til etter en hektisk periode i det siste med mye reising og mange show. Forrige helg var jeg i Kristiansand og gjorde et veldig givende show under 40 års jubileumet til Landsforeningen for hjertesyke barn. Dette var et show jeg satte stor pris på å få gjøre. På vei nedover tenkte jeg på hvor heldig jeg selv som er friske barn.

Hvert år gjør jeg flere show for ideelle organisasjoner og utover året er det flere slike show, noe jeg ser frem til.

Foruten flere show den siste tiden har jeg den siste tiden vært i studio og tatt nye pr-bilder. Disse bildene vil bli benyttet i fremtidig markedsføring.

Fremover er det en fin blanding av rene show og toastmasterjobber. Jeg har også startet med enkelte nye shownummer som jeg gleder meg veldig til å gjøre utover våren og sommeren. Selv om det er booket en del jobber fremover, er det fortsatt noe ledig, så ta gjerne kontakt for å høre om mulighetene for å flette inn stand-up, trylling og humor på deres arrangement.

Mitt siste show før jeg tar påskeferie er på palmesøndag om to dager. En ting som hører med til påsken er appelsiner. Jeg har brukt appelsiner i mine show i flere år, og av en eller annen merkelig grunn er jeg alltid heldig og finner sedler i appelsinene jeg kjøper =) Med ønske om at dere er like heldig med appelsinene dere kjøper, vil jeg ønske deg en riktig god påske! =)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page