top of page

4 show på èn dag går fint =)


Denne høsten har vært veldig variert og morsom. Det har vært alt i fra små selskap med 20 personer til større selskap med flere hundre. Type jobber har også vært alt i fra show på 20 minutter til show på en time, til konferansier- og toastmasterjobber.

Variasjonen har som du ser vært store og det er noe av det jeg liker godt med jobben min. Selv om enkelte ting er noenlunde likt på de ulike jobbene, tilpasser jeg alltid jobben til publikummet og arrangementet, for å spisse det mest mulig.

Som et eksempel kan jeg nevne lørdag 20. august, hvor jeg først startet med et åpent show på ca. 30 minutter i Lunner, før jeg gjorde to timers close-up på firmaarrangement på en øy i Oslo-fjorden. Deretter var det videre med stand-up magishowet i 40-års lag i Oslo og til slutt et nytt stand-up magishow i 30-års lag på Nannestad. Med god logistikk går det da fint med fire show på èn dag, selv om jeg skal innrømme at det var deilig å komme hjem rundt midnatt denne dagen =)

Arrangementet på øya i Oslofjorden var for et reklamebyrå og det kan en se av referansen de sendte i etterkant =) "Håvard Sand er en neppå fyr, ujålete og underholdende. Han mangler alle fakter og klisjeer til en tryllekunstner og ser ut som han er; en fin fyr fra Drammen. Han gled rett inn med mingle trylling blant våre 100 gjester. Når du i tillegg har peiling på det du driver med, ja da er det vel bare å gjør som vi gjorde; book han!"

I tillegg er høsten en tid med mange bryllup og dette er et område jeg har flere og flere toastmaster-jobber hvert år. Et økende antall brudepar ser fordelen ved å hyre inn toastmaster som tar seg av mye av det praktiske og holder styr på middagen, samtidig som det løsner veldig på stemningen og skaper mye latter og mange magiske øyeblikk, akkurat slik et bryllup skal være. Denne høsten har det så langt være flere slike jobber både på østlandet og sørlandet. Den nærmeste tiden er det stort sett jobber for bedrifter/næringslivet, men det er fortsatt noen ledige dager. Det er derfor bare å ta kontakt for å høre om mulighetene. Det være seg private arrangement, firmaevents, julebord e.l. i hele landet.

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page