top of page

Godt nytt år!


Da er vi inne i årets siste dag, og i den anledning vil jeg bare få takke for det gamle og ønske dere et riktig godt nytt år!

2016 har vært nok et spennende og begivenhetsrikt år i "underholdningens tjeneste" hvor jeg har fått reist rundt i store deler av vakre Norge og underholdt med humor og magi. Det er egentlig veldig mange ting å skrive om, men da familien min og jeg straks skal avgårde på nyttårsfeiring, gjør jeg det kort. Her er imidlertid noen "fun facts":

-jeg har vært med på døping av skip -antall konferansier-jobber har økt veldig -i løpet av mine jobber har jeg makulert over 300 konvolutter

-Tryllet frem over 400 mineralvann

-Kjørt med bil tilsvarende Oslo-Roma over 3 ganger -Høynet verdien på tilskuerens penger med mange 1000 kroner

-Benyttet over 200 papirposer

-Hatt show for alt i fra 5 til 700 personer

-Publisert 91 poster på instagram og noen flere på facebook. I romjulen fikk jeg laget en liten nyttårshilsen hvor ting også blir oppsummert. Veldig hyggelig om du tar en titt på den , hvor jeg også fikk puttet inn et lite "triks":

Jeg gleder meg til 2017 og håper å høre fra deg. Ta gjerne og følg meg på facebook, instagram eller youtube. Og har du vært på mine show og ønsker å legge det ut på sosiale medier, setter jeg pris på om du legger på hashtaggen/emneordet #havardsand.

Mitt første show er førstkommende onsdag i Haugesund. Det er en liten stund siden sist jeg var der, så jeg gleder meg til å komme tilbake og gjøre to show der =) Godt nytt år! =)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page