top of page

Åpent show på Buddy Scene, 16. mars


Torsdag 16. mars 2017, kl. 2000, har du igjen mulighet til å få mange latterkuler, samtidig som du tenker at «er det mulig?», da du opplever ting en kan lure på om faktisk er mulig. For tre år siden satt de to entertainerne Erik Mogeno og Håvard Sand opp sitt forrige show sammen, hvor de turnerte flere steder, bl.a. Buddy, hvor det var fullt hus og høy stemning. I deres nye show «Stand up magi» får dere oppleve stand-up og buktaling med Erik Mogeno og humor og trylling med Håvard Sand.

Ønsker du å lese mer på Buddy Scene sine sider, kan du klikke her. Erik Mogeno ble for alvor kjent da han kom til finalen i Norske Talenter i 2010 med sin humorfylte buktaling. Siden den gang har han utviklet seg enda mer og kan se tilbake på flere 1000 show i hele Norge, hvor han kombinerer buktaling og stand-up. For tiden er han også aktuell med sitt stand-up show «Du skal bli pappa» som han turnerer med i hele Norge. Her er det kort tid mellom høydepunktene og denne kvelden har du mulighet til å oppleve deler fra dette showet, i tillegg til andre humorfylte øyeblikk. Håvard Sand kommer selv fra Drammen. Han har i over 15 år reist rundt på små og store steder i hele Norge med sine show som er en blanding av stand-up, trylling og humor. Her er det ingen «glitrende kasser» eller «hvite kaniner». Til gjengjeld er det spektakulær trylling som krydres med vittige kommentarer og latterfulle øyeblikk fra start til slutt. Han gjennomfører hvert år ca. 70 show på ulike events og festivaler. Han kan også se tilbake på over 2 sesonger på Wallmans salonger, flere tv-opptredener mm.


Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page