top of page

To åpne forestillinger den nærmeste tiden


Som du kanskje vet er de fleste av mine show og toastmaster- /konferansier-jobber på lukkede events. Innimellom har jeg likevel åpne forestillinger, hvor du har mulighet til å oppleve mine show. De nærmeste to ukene har jeg to slike show. Har du lyst til å oppleve show med mye humor og spektakulære øyeblikk, er det bare å ta turen =)

Første mulighet er 01. april (nei, det er ingen aprilspøk) på Nannestad bibliotek, kl. 1100. Her gjør jeg et show på ca. 45 min. Les mer på denne linken.

Den andre muligheten er i Skirvedalen på skjærtorsdag, kl. 2000. Her gjør jeg et helaftens show på Skirvedalen Fjellstue hvor det også er mulig å ta seg glass med godt drikke =) Les mer på denne linken.

Utover disse showene er det den nærmeste tiden flere show, toastmaster og konferansier-jobber både på østlandet og vestlandet. I tillegg bookes det for tiden underholdning til sommeravslutninger for firmaer, festivaljobber og bryllupsunderholdning. Ta gjerne kontakt for å høre om mulighetene for hvordan jeg kan bidra for å gjøre ditt arrangement til en "snakkis" hvor en får "trimmet lattermusklene" =)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page