top of page

Tilbakeblikk pÄ et morsomt Är!


Julebordsesongen er enda ikke helt over, men det nÊrmer seg. Det nÊrmer seg ogsÄ slutten av Äret og dermed er det pÄ sin plass og se litt tilbake pÄ Äret som har vÊrt. SÄkalt mimring =)

Totalt sett har 2017 vÊrt cirka likt i antall jobber som jobber 2016, noe jeg er godt fornÞyd med. I lÞpet av Äret har jeg foruten en "haug" av ganger i Oslo-omrÄde, ogsÄ besÞkt Stavanger, Haugesund, Bergen, TromsÞ, Mo i Rana, Kristiansand, Fredrikstad, Norefjell, Hamar, Arendal m.m. Det vÊre seg bÄde med rene show, close-up/mingletrylling og toastmaster/konferansierjobber. Antall tilskuere pÄ de ulike eventene har vÊrt alt i fra 10 personer til ca. 500. Som vanlig har det stort sett vÊrt lukkede events pÄ ulike firmafester, events, private jubileum, brylluper, julebord, konferanser osv., men noen Äpne forestillinger har det ogsÄ blitt. Disse har vÊrt godt besÞkt. Jeg gjorde blant annet et Äpent julebordshow sammen med sangeren Alejandro Fuentes i Arendal Kulturhus i Är, hvor det ble helt utsolgt =)

I lÞpet av Äret har det ogsÄ vÊrt flere hyggelige tilbakemeldinger jeg har blitt tilsendt pÄ mail i etterkant av jobbene. Her er et lite utvalg;

-"Vi er strÄlende fornÞyd med jobben du gjorde som toastmaster. Vi kommer tilbake til deg senere og anbefaler deg selvfÞlgelig videre!" - bryllup Notodden, oktober 2017

-"Super innsats!!" - konferansier og close-up for arrangement for Stortinget, september 2017

-"Takk for sist og takk for strÄende innsats! Alt falt i smak og du var helt suveren! Du hadde ALT!" - Konferansier for PwC, september 2017

-"Fantastisk show!" -Asvl, Bergen, mai 2017

-"HĂ„vard Sand holdt et fantastisk show. Dette ble uten tvil kveldens store snakkis!" - show i 50-Ă„rs lag, mai 2017

Det er veldig hyggelig med slike tilbakemeldinger og i stor grad "lever jeg av" slike. Samtidig er det vel sÄ viktig Ä ha fokus pÄ hele tiden Ä utvikle seg, noe jeg prÞver pÄ. Det er hele tiden finpussing av mine ulike show og triks/rutiner, i tillegg til at jeg lager helt nye showrutiner. PÄ den mÄten vil jeg ogsÄ alltid ha noe nytt, dersom jeg blir rebooket, med mindre de ikke Þnsker samme show som forrige gang.

Pr. nÄ har jeg bookinger til langt uti 2018, men langt i fra fullt. Dersom du derfor lurer pÄ Ä skaffe underholdning som bÄde skaper mye latter og spektakulÊre Þyeblikk, er det bare Ä ta kontakt for Ä hÞre om mulighetene. Det vÊre seg rene show eller som konferansier/toastmaster =)

Til slutt kan du her se pĂ„ noen bilder fra ulike jobber jeg har vĂŠrt med pĂ„ - GOD JUL og GODT NYTT ÅR Ăžnskes til gamle og nye kunder, kollegaer, venner, samarbeidspartnere og dere jeg dessverre ikke har nevnt =)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
SÞk pÄ emner/tagger:
Ingen tagger enda.
FĂžlg HĂ„vard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page