top of page

Tilbakeblikk på et morsomt år!


Julebordsesongen er enda ikke helt over, men det nærmer seg. Det nærmer seg også slutten av året og dermed er det på sin plass og se litt tilbake på året som har vært. Såkalt mimring =)

Totalt sett har 2017 vært cirka likt i antall jobber som jobber 2016, noe jeg er godt fornøyd med. I løpet av året har jeg foruten en "haug" av ganger i Oslo-område, også besøkt Stavanger, Haugesund, Bergen, Tromsø, Mo i Rana, Kristiansand, Fredrikstad, Norefjell, Hamar, Arendal m.m. Det være seg både med rene show, close-up/mingletrylling og toastmaster/konferansierjobber. Antall tilskuere på de ulike eventene har vært alt i fra 10 personer til ca. 500. Som vanlig har det stort sett vært lukkede events på ulike firmafester, events, private jubileum, brylluper, julebord, konferanser osv., men noen åpne forestillinger har det også blitt. Disse har vært godt besøkt. Jeg gjorde blant annet et åpent julebordshow sammen med sangeren Alejandro Fuentes i Arendal Kulturhus i år, hvor det ble helt utsolgt =)

I løpet av året har det også vært flere hyggelige tilbakemeldinger jeg har blitt tilsendt på mail i etterkant av jobbene. Her er et lite utvalg;

-"Vi er strålende fornøyd med jobben du gjorde som toastmaster. Vi kommer tilbake til deg senere og anbefaler deg selvfølgelig videre!" - bryllup Notodden, oktober 2017

-"Super innsats!!" - konferansier og close-up for arrangement for Stortinget, september 2017

-"Takk for sist og takk for strående innsats! Alt falt i smak og du var helt suveren! Du hadde ALT!" - Konferansier for PwC, september 2017

-"Fantastisk show!" -Asvl, Bergen, mai 2017

-"Håvard Sand holdt et fantastisk show. Dette ble uten tvil kveldens store snakkis!" - show i 50-års lag, mai 2017

Det er veldig hyggelig med slike tilbakemeldinger og i stor grad "lever jeg av" slike. Samtidig er det vel så viktig å ha fokus på hele tiden å utvikle seg, noe jeg prøver på. Det er hele tiden finpussing av mine ulike show og triks/rutiner, i tillegg til at jeg lager helt nye showrutiner. På den måten vil jeg også alltid ha noe nytt, dersom jeg blir rebooket, med mindre de ikke ønsker samme show som forrige gang.

Pr. nå har jeg bookinger til langt uti 2018, men langt i fra fullt. Dersom du derfor lurer på å skaffe underholdning som både skaper mye latter og spektakulære øyeblikk, er det bare å ta kontakt for å høre om mulighetene. Det være seg rene show eller som konferansier/toastmaster =)

Til slutt kan du her se på noen bilder fra ulike jobber jeg har vært med på - GOD JUL og GODT NYTT ÅR ønskes til gamle og nye kunder, kollegaer, venner, samarbeidspartnere og dere jeg dessverre ikke har nevnt =)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page