top of page

Spennende og variert høstsesong


Sommeren er over og jeg er godt i gang med en spennende høstsesong. Denne høsten har jeg lansert flere nye shownummer som allerede har blitt vist i store deler av landet. Dette er lattervekkende og spektakulære shownummer som garantert skaper god stemning på deres arrangement!

Selv om mye er booket fremover, har jeg fortsatt noe ledig i oktober, før julebordsesongen starter i november - hvor det også er noen ledige datoer.

Foruten nye shownummer er det også flere og flere kunder som ønsker å booke både mitt stand-up magishow og close-up/mingletrylling i kombinasjon. Close-up/mingletryllingene gjøres da gjerne i forbindelse med at gjestene kommer til aperitif. Dette gjorde jeg senest i Fredrikstad i helgen for et stort forsikringsselskap, med gode tilbakemeldinger. Som de skrev i etterkant og hvor underholdningen fikk fem av fem stjerner i anmeldelse på facebook-siden min: "Showet traff midt i blinken. Utrolig gøy med overraskelsesmomentet «minglemagi» og ett humoristisk og bra standup-magi show. Kveldens høydepunkt". Ønsker du underholdning som garantert skaper latter og spektakulære øyeblikk? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby ditt arrangement =) Det være seg både nærmagi, sceneshow og/eller toastmaster/konferansier-jobbern.


Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page