top of page

Ønsker du garantert latter og spektakulære øyeblikk på ditt julebord?


Store ord, men Håvard Sand har garantert dette på de arrangementene han har vært på i mange år og etter over 15 år i showbusiness vet han hva som skal til for å treffe med underholdningen på deres julebord!

Julebord-formatet har mange likheter med et typisk firmaevent, men samtidig er det noen forskjeller, slik at Håvard har et tilpasset show til denne type arrangement. Hans show finnes i ulike lengder, men de har fellesnevnerne ved at

  • En får trimmet lattermusklene gjennom vitser og morsomme situasjoner som oppstår.

  • Selv om det er humor fra start til slutt, er det likevel mange spektakulære øyeblikk hvor en basert på tilbakemeldinger opplever «wow»-øyeblikk.

  • Det er publikumsmedvirkning og veldig engasjerende, men ingen av de involverte blir dummet ut og alle kan føle seg «trygge».

  • Det innhentes informasjon om dere og arrangement i forkant, slik at det skrives inn i showet og på den måten blir mest mulig unikt for dere.

  • Showet må ikke sammenlignes med et «klassisk tryllestav med glitrende kasser og hvite kaniner». Her er det moderne effekter tilpasset nåtiden og gjenstandene som benyttes er både lånte gjenstander, men også andre dagligdagse gjenstander som mobiltelefoner, penger osv.

  • Profesjonalitet fra innledende samtaler i forkant av at jobben bookes til hele oppdraget er ferdig.

Foruten hans tilpassede utgave av hans «stand-up magishow» er det blitt mer og mer populært å kombinere det med close-up/mingletrylling da gjestene kommer til aperitifen. Da mingler han blant gjestene og gjør effekter, gags og triks med ting de har med seg som ringer, penger osv., i tillegg til ting han selv har med seg. Nærmere magien kommer en ikke og dette bidrar til å sette stemningen helt fra start og en øker forventningene til showet som gjerne er like etter hovedretten, i tillegg til at en får en «rød tråd» gjennom arrangementet.

Håvard Sand sine show passer på alt i fra 10 personer til flere hundre og de er fleksible med tanke på både plass og andre fasiliteter. Om det er på en stor flott scene med profesjonell scenebelysning eller i kantina på jobben, gjør han sitt ypperste hver gang for å levere show han håper og tror vil bli husket i lang tid og en «snakkis» utover kvelden og i de påfølgende dagene. Det å ha gjennomført over 1000 show opp gjennom årene gjør at en kjenner til de fleste scenarioer og er tilpasningsdyktig, i tillegg til at en har rutine og vet hva som passer for akkurat dere!

Her er noen referanser fra tidligere show:

"Håvard Sand leverte et show med stor "wow-effekt". Vi har på det sterkeste anbefalt showet hans videre til mange. Han traff også på den interne humoren og følte showet var for oss" -Politiets fellesforbund

«Kveldens høydepunkt! Showet traff midt i blinken. Utrolig gøy med overaskelsesmomentet «minglemagi» og". -Gjensidige Forsikring ASA

"Utrolig morsomt. Visste ikke at trylling kunne være så morsomt. Utrolig artig at du relaterte showet til oss. Vi fikk da en følelse av at showet var til oss, og ikke bare et standardshow" -Brd. Dahl (rør-grossist)

"Wow-faktor på tidenes julebord" -Læringsverkstedet

"Alle ble begeistret for han, og vi kommer garantert til å benytte oss av han også senere" -Byggmester Håkon Hansen

"Takk for et fantastisk show. Vi fikk tilbakemeldinger på at dette var "konge"" -Slakter Andersen

Lurer du fortsatt på om dette kan være noe for dere? Ta kontakt med Håvard Sand på telefon 99 71 72 80 eller post@havardsand.no og han kan fortelle mer om hva han kan gjøre for at dere skal få underholdningen som setter prikken over i-en på deres julebord =)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page