top of page

Godt nytt år!! =)

Da nærmer vi oss slutten av 2019, og i skrivende stund befinner jeg meg på et hotell i Harstad, hvor jeg har hatt årets siste show for en super gjeng.


Showmessig kan jeg i år se tilbake til show i store deler av landet, men hvor det har vært litt mindre reiseaktivitet, siden jeg har hatt flere show i Oslo-område. Likevel har det bl.a. blitt turer til Stavanger, Bortelid, Grimstad, Kongsberg, Harstad, Stokke, Smøla, Lillehammer, Jevnaker, Tynset m.fl, så noe reising har det likevel vært =)

Foruten rene show har jeg hatt flere konferansier og toastmasterjobber, noe det blir mer og mer av. Jeg har også gjort store endringer i mine show, endringer jeg selv må si meg veldig fornøyd med :) Det er nå enda hyppigere latterkuler i mine show og "dødtid" er fjernet, noe som er veldig bra.

2020 ser også lovende ut, hvor januar så langt er ganske hektisk. Videre utover året er det så langt bookinger 9 måneder frem i tid, noe som lover bra, men det er naturligvis fortsatt mye ledig i 2020. Foruten show på det lukkede markedet (private jobber og for firmaer/events) håper jeg å gjøre noen åpne show, da jeg innimellom får forespørsler om dette.

Ønsker du derfor at jeg skal komme og sette opp et åpent show hos dere, det være seg et kulturhus, festival eller pub, ta gjerne kontakt og vi kan sammen se på muligheten for dette :)


Da gjenstår det for meg å takke dere alle for 2019 og ønske deg et riktig godt nytt år! Jeg håper vi sees i 2020 :)


Comments


Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page