top of page
Tryllekunstner Håvard Sand - stand-up, trylling og humor

 

 

  • Underholdningen foregår ved bordene eller som mingling

  • Varigheten tilpasses etter antall gjester

  • Passer utmerket i kombinasjon med stand-up magishowet

 

 

Close-up underholdning er ideelt for mindre grupper, mens de sitter ved bord eller mingling blant gjestene i baren. Nærmere magien kommer en ikke. Her blir det lagt vekt på spektakulære triks med små gjenstander, gjerne lånte, i kombinasjon med humor og gags. Det er derfor en god "icebreaker" for å løsne opp stemningen før gjestene skal til bords, men også litt utpå kvelden etter stand-up magishowet. 

 

Håvard Sand gjør ikke så ofte kun denne type underholdning i løpet av kvelden, men ofte i kombinasjon med stand-up magishowet. Ved å kombinere disse to tingene, får en morsom og spektakulær underholdning utover kvelden.

 

"Håvard Sand er en meget dyktig magiker og tryllekunstner, og har underholdt våre gjester gjennom to sesonger. Dette har vært svært vellykket og populært. Kan varmt anbefales! -Wallmans Salonger Oslo

"Håvard Sand er en neppå fyr, ujålete og underholdende. Han mangler alle fakter og klisjeer til en tryllekunstner og ser ut som han er; en fin fyr fra Drammen. 

Han gled rett inn med mingle trylling blant våre 100 gjester. Når du i tillegg har peiling på det du driver med, ja da er det vel bare å gjør som vi gjorde; book han!" -Stig og Stein AS

 

Ta kontakt for booking, prisforespørsel eller få mer informasjon om hvordan Håvard Sand kan gjøre ditt arrangement til noe som blir husket i lang tid.

 

 

Close-up

bottom of page