top of page

 

 

  • Sikret en smidig kveld

  • Kombinasjonen spesialskrevne introduksjoner,
    magiske og humoristiske innslag

  • Gallamiddager, kundemiddager, kick-off, festmiddager

 

Det har de siste årene blitt mer og mer vanlig at firmaer og organisasjoner hyrer inn en profesjonell toastmaster/konferansier/programleder som leder hele middagen, og Håvard Sand har lang erfaring med dette. Han har i flere år reist rundt i hele Norge og ledet ulike middager fra A til Å, både i Tromsø, Kristiansund, Bergen, Stavanger, Oslo og flere mindre steder.

 

Det som gjør han populær innen dette området er hans evne til å spisse rollen inn mot akkurat dere og deres budskap, i tillegg til fleksibiliteten og at han er med hele veien.
Han lager gjerne kjøreplan for dere, koordinerer med talerne så han får laget egne introduksjoner, har dialog med kjøkkenet og håndterer eventuelle uforutsette situasjoner på en profesjonell måte.

Da gjestene ankommer har han mulighet til å ta de i mot under aperitiften ved å gjøre close-up/mingletrylling for varme opp gjestene. Da gjestene har satt seg til bords, tar han all praktisk informasjon, introduserer talere og evt. andre innslag og gjør flere underholdningsinnslag hvor en både får trimmet lattermusklene og sitter igjen med følelsen av at "er det mulig". Han legger også inn et litt lenger show der det passer inn, i tillegg til at han har mulighet til å flette inn ting som er unike for dere og som dere ønsker å synliggjøre. 

 

Da middagen nærmer seg slutten, avsluttes jobben med shownummer som trekker det hele sammen og blir prikken over den berømte "i-en". Da skal en heller ikke se bort i fra at det hele avsluttes med stående applaus =)"Underholdningen var så god at den var verdt hele kvelden" -Haugaland Kraft

"Artic Shipping AS hyret inn Håvard Sand til visevert/konferansier for vår båtdåp i Bergen. Han ledet oss gjennom en fantastisk kveld. og vi fikk akkurat den ramma rundt arrangementet vi ville. Vi anbefaler andre som skal arrangere noko, å hyre inn Håvard Sand" -Artic Shipping AS

 

 

Konferansier Håvard Sand - humor og trylling

"Håvard er meget profesjonell som både showmann og konferansier! Her får man ALT i en pakke. Anbefales på det sterkeste!» - AS Norske Shell, Driftsavdelingen"

"Takk for en fantastisk jobb du gjorde! Alt falt i smak og var strålende fornøyde. Du var helt suveren. Masse skryt og folk var imponerte over hvor dyktig og allsidig du var. Du hadde ALT!  Vi skal absolutt anbefale deg videre! -PWC/PriceWaterHouseCoopers

Ta kontakt for booking, prisforespørsel eller få mer informasjon om hvordan Håvard Sand kan gjøre ditt arrangement til noe som blir husket i lang tid.

Konferansier / toastmaster / programleder

Tryllekunstner Håvard Sand som toatstmaster
bottom of page