top of page


 

  • Det mest bookede showet

  • Passer på alt i fra veldig små grupper til 1000 personer

  • Fra 15 til 90 min, og kan evt. deles opp i flere deler

 

Håvard Sand sitt stand-up magishow er hans mest bookede show, og det er ikke uten grunn. Han har sin egen unike stil hvor tilskuerne får trimmet lattermusklene, samtidig som de blir lurt "trill rundt" av hans spektakulære triks. Videre er det stor publikumsmedvirkning.

 

Showet kan på mange måter sammenlignes med et rent stand-up magishow, bare at her skjer det også så mye mer. Det garanteres at det gjennomgående er mye latter og "måpende" blikk. Det er med ord andre alt annet enn et "klassisk trylleshow". Her er det "ingen hvite kaniner" eller "glitrende kasser", kun solid underholdning som flere kunder har valgt å booke opptil flere ganger.

 

 

Tryllekunstner Håvard Sand - stand-up, trylling og humor

I forkant av showet innhenter Håvard Sand informasjon om arrangementet og gjestene, slik at han får tilpasset det best mulig til dere. Humoren er likevel lagt opp slik at ingen av gjestene blir "dummet" ut.  Showet er svært fleksibelt og tar til da Håvard Sand entrer salen, så han er ikke avhengig av noe jobb på "scenen" i forkant. Gjenstandene som benyttes  er dagligdagse ting som penger, skriveblokker, mobiltelefoner osv. En del av gjenstandene lånes også av publikum og noen får bidra selv i  showet og blir de store "stjernene".
 
Showet passer på alt i fra mindre private selskaper med veldig få personer til store firmaevents, dagtid som kveldstid.
 
Hvorfor ikke også kombinere showet med at Håvard Sand gjør sitt "stand-up magishow", etterfulgt av close-up ved bordene.
 
"Ditt show tok festmiddagen til et helt nytt nivå. Moro å se våre gjester bli så begeistret og i godt humør. Takk, godt levert!" -Stafo Luftfart
 
"Utrolig morsomt. Visste ikke at trylling kunne være så morsomt. Utrolig artig at du relaterte ting til Brødrene Dahl AS. Publikum fikk da en følelse av at dette showet var for oss og ikke bare et "standard-show". Vi er meget fornøyde!" -Brødrene Dahl AS
 
"Vi har brukt 36 timer etter showet på å fundere  på hvordan du klarte å lure oss gang på gang, men vi vet fortsatt ikke "hvorfor eller hvordan". Det er derfor tydeligvis forskjell på fagfolk. God kontakt og veldig bra tilbakemeldinger under planlegging, presis oppmøte, godt forberedt  og du klarte å holde latteren i gang i 1 time og 20 min. Noe mer skal godt gjøres, og dette var veldig moro!" -Tinn Energi
 
 
Ta kontakt for booking, prisforespørsel eller få mer informasjon om hvordan Håvard Sand kan gjøre ditt arrangement til noe som blir husket i lang tid.

Stand-up magishowet

bottom of page