top of page


 

  • Eget show tilpasset kundemøter og konferanser på dagtid

  • Et fengende, humoristisk og spektakulært avbrekk

  • Få frem et poeng eller produkt på en ny og annerledes måte

  • Gjør ditt kundemøte til noe unikt som huskes i lang tid

 

Til tross for at mye av underholdningen til Håvard Sand foregår på kveldstid, under banketter, events, jubileum osv., gjør han også mange show på dagtid med veldig gode tilbakemeldinger. Hvor mange ganger har du ikke selv vært på en dagkonferanse eller seminar, hvor du gjerne skulle ønske et lite avbrekk eller fått frisket opp møte? Eller hva med å gjøre noe annerledes for at deltagerne garantert husker ditt budskap eller at du skal få frem ditt produkt på en helt ny måte?

Tryllekunstner Håvard Sand - stand-up, trylling og humor

Håvard Sand har egne show tilpasset dette formatet. Det å komme inn midt under et seminar på dagtid, er noe helt annet enn å komme inn under en bankettmiddag eller event. Dette vet Håvard etter over 1000 show, og hans show til dette formatet er derfor spesiallaget til anledningen. I tillegg tilpasser han hvert show til dere, og lager gjerne noen egne shownummer for at dere skal få frem deres budskap, lanert et nytt produkt eller bare få opp stemningen og energien til deltagerne.

 

Han har blant annet laget et helt show om en av nordens mest populære kaffemaskiner, solgt inn tv kanaler til leverandører, solgt inn avtaler innenfor shipping mm. Mulighetene er uendelig, så ta kontakt for å høre om hvordan Håvard kan gjøre deres kundemøte eller konferanse til noe unikt, som garantert vil bli husket.

Det er også flere kunder som ønsker at Håvard først gjør et innslag på dagen, før han på kvelden enten er konferansier eller holder show under middagen.

 

Ta kontakt for booking, prisforespørsel eller få mer informasjon om hvordan Håvard Sand kan gjøre ditt arrangement til noe som blir husket i lang tid.

Kundemøte / dagshow

bottom of page