• sandentertainment

#prosjektnestenukentligvideo


Etter mer enn 20 år i bransjen har jeg laget mange egne og unike shownummer. Enkelte av de er laget til konkrete "konseptshow", mens andre er laget for eventuelt fremtidig benyttelse. Veldig mange av disse triksene og shownumrene blir likevel aldri benyttet i mine show av forskjellige årsaker. Flere av mine følgere på sosiale medier har også etterspurt videosnutter, så derfor har jeg å begynt å legge ut flere kortere videosnutter (på 1-3 minutter) med ulike shownummer og triks som jeg har laget og trent på opp gjennom årene, men som ikke er en del av mine faste show.

Hvor ofte det legges ut nye kan jeg ikke si helt eksakt, men planen er at jeg skal legge ut et nytt shownummer/triks i uka. Pga. at det til tider er altfor mye å gjøre vet jeg at jeg ikke vil klare det hver uke, så derfor har prosjektet fått tilnavnet #prosjektnestenukentligvideo =) Du kan søke opp mine videoer på sosiale medier med denne hashtagen og du vil få den opp. Evt. kan du se den på min youtube-kanal , facebook-side eller instagram-konto. Veldig hyggelig om du har lyst til å følge med på disse, og legg gjerne igjen en "likes" og del videosnuttene på dine egne sider =) Samtidig vil jeg også oppfordre deg til å følge meg på sosiale medier, hvor en kan følge meg på mine showreiser i hele landet =)

Her er en av mine siste videosnutter:

#prosjektnestenukentligvideo #trylletriks #video