top of page
Håvard Sand som toastmaster i bryllup
Toastmaster i bryllup og private arrangement

Skal du gifte deg eller har et privat jubileum? Hvorfor ikke gjøre dagen helt spesiell og minnerik? Med Håvard Sand som toastmaster er du sikret at du og dine gjester får trimmet lattermusklene og opplever mange "wow-øyeblikk", i tillegg til at du slipper å bekymre deg for at kvelden ikke skal håndteres profesjonelt med tanke på kjøreplan, tale-introduksjoner osv. Skulle det også oppstå en uventet situasjon ingen kan noe for, blir også dette håndtert profesjonelt, takket være mange år i bransjen.

Håvard Sand har jobbet som toastmaster i hele landet og vet hva som skal til for at du og dine gjester skal få en ekstraordinær kveld.

Hver jobb tilpasses deg, dine gjester og evt. temaet. I forkant innhentes informasjon, det lages kjøreplan og Håvard tar kontakt med kjøkkenet, talere og andre aktuelle personer for å være best mulig forberedt. 

Selve kvelden kommer han tidlig for å sjekke at alle eventualiteter er på plass, før gjestene kommer til middagen.

Under middagen leder han dere gjennom kvelden med mange underholdningsinnslag og egenskrevne introduksjoner av talere og evt. andre innslag, et lengre show midt i der det passer, før han avslutter det hele da middagen er slutt med et nummer hvor den "røde tråden" blir hel =)

Her er hva enkelte andre kunder har gitt tilbakemelding på ifm. tilsvarende toastmaster-jobber:


"Takk til Håvard for en fantastisk toasting av vårt bryllup! Du har en særdeles god evne til å balansere humor og underholdning med det som ellers kreves av en toastmaster. 110 gjester storkoste seg. Terningkast 6! - Karianne og Vegard, april 2022"
 

"Håvard Sand var toastmaster i vårt bryllup, og bidro på sin måte til å gjøre kvelden enda mer magisk. Ved å kombinere magi og humor loset han oss gjennom kvelden på en profesjoenell måte. Jeg anbefaler han til alle som trenger en konferansier/toastmaster" -Kevin Lunde (tryllekunstner, Rundlurt, NRK)

 

Håvard Sand som toastmaster i bryllup

"Vi var så heldige og ha Håvard Sand som toastmaster i vårt bryllup og han trollbandt alle fra start til slutt, og gjorde dagen vår helt perfekt. Han tok alle forberedelsene som behøvdes og vi kunne virkelig bare nyte dagen med latter og glede. Tryllenumrene var også fantastiske og jeg har faktisk spørsmål i etterkant om noe av dette var avtalt på forhånd (!). Dette glemmer de aldri! En profesjonell toastmaster som virkelig kan dette faget." -Christian og Anita Clausen

"Håvard var toastmaster i vårt bryllup og flinkere toastmaster skal du lete lenge etter! Gjestene har skrytt han opp i skyene.  Med sine utrolige tryllekunster laget han en magisk kveld for både oss som brudepar og gjestene som var til stede. Vi anbefaler Håvard på det varmeste til alle som trenger en dyktig, morsom og hjelpsom toastmaster!" - Anne Grethe og Stian Andrè Kristiansen, bryllup Stavanger

"Håvard var toastmaster i vårt bryllup i mai. For flere år siden så vi Håvard "in action" på Wallmanns salonger og dette gjorde oss trygge i valget av toastmaster. Vi hadde fylt opp den lille restauranten Hos Thea på Frogner i Oslo, og det var mange gjester og mange taler. Helt fra starten sørget Håvard for at alt gikk sømløst, ikke minst gjennom godt samarbeid med kjøkkenet og servitører. De små vittighetene og trylletriksene sørget for at det ble mye latter og god stemning. Håvard sørget for at min kone og jeg kunne nyte denne viktige tiden hundre prosent og for at gjestene fikk en bryllupsopplevelse utenom det vanlige. Tusen takk!» -Andreas og Hilde Bakke, bryllup Oslo

"Jeg må bare få takke for jobben du gjorde i går. Absolutt alle som var hos meg skrøt og lurte på hvordan jeg hadde funnet frem til deg. Alt ble håndtert på en utrolig proff måte, alle lo hele kvelden og kunstene dine var spektakulære. Vi kommer også til å bruke deg på firmaarrangement senere, for dette vil vi oppleve mer av. Tusen takk - kvelden hadde ikke blitt den suksessen den ble uten deg." -toastmaster 50-års lag, Rygge

Ta kontakt for booking, prisforespørsel eller få mer informasjon om hvordan Håvard Sand kan gjøre ditt arrangement til noe som blir husket i lang tid.

bottom of page