top of page

Julebordsesongen godt i gang..


Da er julebordsesongen godt i gang, og de siste ukene har det vært 3-6 show hver uke. Det har ikke vært noen turer til nord-norge den siste tiden, men jobber både på østlandet, sørlandet og vestlandet. Julebordstiden er en veldig hektisk, men også morsom sesong. Showet jeg gjør i denne anledningen, er tilpasset dette formatet gjennom mange års erfaring. I dette showet er det kort tid mellom hver effekt og punch, slik at det er noe som skjer hele tiden. Foruten spektakulære innslag, krydres det hele med mye humor. Det er derfor ikke lange tiden mellom høydepunktene.

I etterkant av showene får jeg ganske ofte en tilbakemelding, noe jeg selvfølgelig synes er veldig hyggelig. Her er noen tilbakemeldinger fra de siste julebordene: "Alle var veldig fornøyd med undeholdningen og syntes det var et topp show!" - Arrangement Drammen

"Vi storkoste oss og det ble det store samtaleemnet lenge etterpå. Alle var imponerte og syntes det var et utrolig morsomt show. Kan absolutt anbefale dette til andre! -Arrangement Beitostølen

"Julebordet var verdt å gå på pga. underholdningen. Kjempeflott og kjekk underholdning. Kun positive tilbakemeldinger". - Arrangement Haugesund

Frem til jul er det fortsatt en del julebord, så denne sesongen er langt i fra ferdig. Samtidig med disse jobbene, bookes det for tiden utover vinteren og våren. Dersom du skal arrangere en bankett, kundemiddag, konferanse på dagtid, 50-års lag eller et annet type arrangement, ta kontakt for å høre om mulighetene for engasjerene, humoristisk og spektakulær anledning =)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page