top of page

Halvveis i 2019


Da er vi halvveis i 2019 og jeg kan se tilbake på nok et halvår med mange morsomme show og jobber i store deler av Norge.

Foruten en rekke show i Oslo og østlandsområde, har jeg de siste månedene blant annet vært i Bergen, Stavanger, Smøla, Jevnaker, Tynset, Nesbru og Lillehammer. Jeg føler meg priviligert som får oppleve mange små og store perler i vårt vakre land. I tillegg er det ekstra stas da det er flere steder som ønsker meg tilbake flere år på rad, noe jeg ser på som et kompliment.

Jeg har testet ut og fått med flere nye showeffekter, gags og one-linerer i showet dette halvråret, og flere blir ferdigutviklet i løpet av sommeren.

I går hadde jeg mitt siste show for sommersesongen, hvor jeg avsluttet med dette årets mest givende show, underholdning for kreftsyke barn og deres familier. Det å kunne glede dem med magi og humor i en tøff hverdag er ekstra givende =)

Nå er det noen ukers sommerferie, hvor jeg ser frem til roligere dager, hvor vi bare familien skal kose seg sammen. I midten av august er jeg klar igjen, hvor det starter med flere toastmaster og konferansier-jobber, i tillegg til show.

Veldig mange helger er nå fullbooket utover høsten, men hvis du vurderer underholdning, ta kontakt og jeg kommer gjerne om jeg har ledig kapasitet =)

Til slutt vil jeg ønske deg en god sommer =)


Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page