top of page

Underholdning tilpasset corona-restriksjoner :)


2020 så ut til å bli veldig bra år med mange bookinger og en hektisk periode. Så, i mars, ble det plutselig helt stille på booking-delen og allerede avtalte showavtaler ble kansellert en etter en som følge av corona/covid-19.

Nå har heldigvis samfunnet åpnet litt opp igjen, selv om det fortsatt er enkelte restriksjoner. Mine show er tilpasset den "nye normalen", hvilket vil si at du fint kan booke meg inn til ditt arrangement og være trygg på at jeg følger de til enhver tid gjeldene smittereglene fra FHI, sånn som f.eks. desinfisering av utstyr jeg benytter, avstand osv. Det være seg firmaarrangement, private selskaper, festivaler, julebord osv. Som tidligere er også mine show veldig tilpasningsvennlige, slik at jeg kan like gjerne gjøre show ute, som inne =) Showene mine er likevel like underholdende og skaper vel så mye latter og spektakulære øyeblikk som tidligere. På mange måter kan det være ekstra viktig å få til en felles opplevelse i denne perioden vi nå er inne i. Nøl derfor ikke med å ta kontakt også i den tiden vi nå er inne i, så kan jeg komme med forslag til underholdning jeg tror du vil sette stor pris på =)

Commenti


Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page