top of page

Morsom underholdning til julebordet?


Ja, det er det det er =) Entertainer Håvard Sand har over 15-års erfaring med å underholde på julebord i hele landet. Hans kombinasjon av trylling, stand-up og humor, gjør at du ved å booke han, vil få en annerledes og morsom underholdning til julebordet.

Selv om Håvard Sand ikke er noen klassisk tryllekunsnter, da han kombinerer stand-up, trylling og humor, er det likevel flere som velger han å kalle han tryllekunstner eller magiker. Håvard Sand underholder på julebord i hele Norge. I løpet av en julebordsesong som gjerne varer fra begynnelsen av november til slutten av januar, er det ikke uvanlig at han underholder på julebord i Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø, Oslo og Kristiansand. Dette er en tid med mye reisevirksomhet, og det kan derfor være lurt å være tidlig ute med å booke hans morsomme show til julebordet deres.

Hans unike kombinasjon hvor en både ler og blir lurt gjennom hele showet, har blant annet bidratt til at han i 2008 ble kåret til "nordens mest underholdende magiakt" og "beste komiske illusjonsakt". Her er det ingen "hvite kaniner" eller "glitrende kasser". Kun solid underholdning av en entertainer med over 15 års erfaring. Les mer om hans stand-up magishow som har fått tilbakemeldinger som "Håvard Sands show tok festen til et helt nytt nivå", "Visste ikke at trylling kunne være så morsomt" og "Det er tydeligvis forskjell på fagfolk".

Les mer på hans showsider for mer informasjon. Ta gjerne også å besøk han på ulike sosiale medier; facebook, instagram, youtube og twitter.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stand-up artisten, tryllekunstneren og komikeren Håvard Sand leverer pr

ofesjonelle show i hele Norge. Det være seg Oslo, Stavanger, Kristiansand, Bergen, Trondheim eller Tromsø. Ta kontakt for å høre om mulighetene til både og få trimmet lattermusklene og bli underholdt med spektakulære øyeblikk.


Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page