top of page

Tryllekunstner og komiker i Oslo


Selv om Håvard Sand ikke er noen klassisk tryllekunsnter, da han kombinerer stand-up, trylling og humor, er det likevel flere som velger han å kalle han tryllekunstner eller magiker. Håvard Sand underholder i hele Norge, men flesteparten av hans show er på østlandet og Oslo. Han er derfor en mye etterspurt tryllekunstner i Oslo. Her underholder han på både julebord, firmafester, konferanser, 40-årslag, bryllup mm.

Hans unike kombinasjon hvor en både ler og blir lurt gjennom hele showet, har blant annet bidratt til at han i 2008 ble kåret til "nordens mest underholdende magiakt" og "beste komiske illusjonsakt". Her er det ingen "hvite kaniner" eller "glitrende kasser". Kun solid underholdning av en entertainer med over 15 års erfaring. Les mer om hans stand-up magishow som har fått tilbakemeldinger som "Håvard Sands show tok festen til et helt nytt nivå", "Visste ikke at trylling kunne være så morsomt" og "Det er tydeligvis forskjell på fagfolk".

Kanskje du isteden ønsker en profesjonell entertainer som leder dere trygt gjennom kvelden med lattervekkende, spektakulære og morsom innslag gjennom kvelden? Håvard Sand er også mye brukt konferansier og toastmaster i Oslo og omegn. Det være seg som konferansier på firmafest, toastmaster i bryllup eller for å lede dere gjennom en bankettmiddag.

Les mer på hans showsider for mer informasjon. Ta gjerne også å besøk han på ulike sosiale medier; facebook, instagram, youtube og twitter.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stand-up artisten, tryllekunstneren og komikeren Håvard Sand leverer profesjonelle show i hele Norge. Det være seg Oslo, Stavanger, Kristiansand, Bergen, Trondheim eller Tromsø. Ta kontakt for å høre om mulighetene til både og få trimmet lattermusklene og bli underholdt med spektakulære øyeblikk.

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page