top of page

Morsom og dyktig konferansier


Skal du arrangere bankett, kick-off, sommeravslutning, konferanse eller noe annet? Lurer du på hva slags underholdning du skal ha og hvem som skal lede kvelden? Altfor ofte får en tilfeldig forespørsel om han eller hun kan være toastmaster eller konferansier, uten noen spesiell erfaring. Det å ha en dyktig og erfaren konferansier eller toastmaster til å lede dere gjennom arrangementet eller kvelden, kan være det som gjør at kvelden skiller seg ut i positiv retning og gjør at det blir husket i lang tid. Som en deltager på et arrangement Håvard Sand var konferansier på i Haugesund for over 300 personer sa; "Håvard Sand gjorde at middagen var verdt å gå på".

Håvard Sand er en erfaren og dyktig konferansier og toastmaster, som har ledet både små og store selskap i en rekke år og i hele landet. Han bidrar til at kvelden eller arrangementet blir husket i lang tid, ved at han leder dere trygt gjennom kvelden. I forkant lager han gjerne forslag til kjøreplan for dere, hvor det hele kombineres med kjøkkenet og evt. andre aktører. Han introduserer talere og ulike innslag, gjennomfører mange humoristiske og spektakulære innslag der det passer inn og tar alt det praktiske. På et slikt arrangement kan det også oppstå ikke-planlagte ting, og da vil en fort merke om en har engasjert en erfaren konferansier / toastmaster.

Selv om det ikke er mange talere på en vanlig firma-middag, kan det likevel være lurt å ha en konferansier / toastmaster. Da får dere dessto mer underholdning.

Konferansier og toastmaster Håvard Sand stand-up, trylling og humor. Håvard Sand underholder i hele Norge. Her underholder han på både julebord, firmafester, konferanser, 40-årslag, bryllup mm.

Hans unike kombinasjon hvor en både ler og blir lurt gjennom hele showet, har blant annet bidratt til at han i 2008 ble kåret til "nordens mest underholdende magiakt" og "beste komiske illusjonsakt". Her er det ingen "hvite kaniner" eller "glitrende kasser". Kun solid underholdning av en entertainer med over 15 års erfaring.

Ta gjerne også å besøk han på ulike sosiale medier; facebook, instagram, youtube og twitter.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stand-up artisten, tryllekunstneren og komikeren Håvard Sand leverer profesjonelle show i hele Norge. Det være seg Oslo, Stavanger, Kristiansand, Bergen, Trondheim eller Tromsø. Ta kontakt for å høre om mulighetene til både og få trimmet lattermusklene og bli underholdt med spektakulære øyeblikk.

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page