top of page

Underholdning og toastmaster i bryllup


Bryllup er en helt spesiell dag for de involverte, hvor minner skapes og øyeblikk som huskes i all tid skapes. Det at to personer velger å si "ja" til hverandre for resten av livet, brudekjoler, deilig middag, koselige taler og hyggelige gjester, gjør at et bryllup er MAGISK.

Hva passer vel ikke da bedre enn å ha et magisk innslag i bryllupet? Tryllekunstner Håvard Sand har underholdt i bryllup i over 15 år. Det være seg både for å gjøre et fellesshow for gjestene eller at han har blitt innleid som toastmaster i bryllup.

Håvard Sand sikrer at du får morsom og minnerik underholdning i bryllupet. Selv om Håvard Sand ikke er noen klassisk tryllekunsnter, da han kombinerer stand-up, trylling og humor, er det likevel flere som velger han å kalle han tryllekunstner eller magiker. Håvard Sand underholder i bryllup i hele Norge.

Hans unike kombinasjon hvor en både ler og blir lurt gjennom hele showet, har blant annet bidratt til at han i 2008 ble kåret til "nordens mest underholdende magiakt" og "beste komiske illusjonsakt". Her er det ingen "hvite kaniner" eller "glitrende kasser". Kun solid underholdning av en entertainer med over 15 års erfaring.

Som toastmaster i bryllup sparer dere som kommende brudepar mye tid. Toastmaster Håvard Sand lager i god tid i forkant en kjøreplan for kvelden, hvor han også tar kontakt med talere, kjøkkenet og andre involverte. Under selve bryllupet introduserer han de ulike talerne med spesialskrevne introduksjoner og gjør mange humoristiske, engasjerende og spektakulære innslag, i tillegg til all koordineringen. Brudeparet og gjestene kan derfor bare nyte den MAGISKE kvelden et bryllup er.

Her er et par referanser fra tidligere kunder:

"Håvard Sand var toastmaster i vårt bryllup, og bidro på sin måte til å gjøre kvelden enda mer magisk. Ved å kombinere magi og humor loset han oss gjennom kvelden på en profesjoenell måte. Jeg anbefaler han til alle som trenger en konferansier/toastmaster" -Kevin Lunde (tryllekunstner, Rundlurt NRK)

"Vi var så heldige og ha Håvard Sand som toastmaster i vårt bryllup og han trollbandt alle fra start til slutt, og gjorde dagen vår helt perfekt. Han tok alle forberedelsene som behøvdes og vi kunne virkelig bare nyte dagen med latter og glede. Tryllenumrene var også fantastiske og jeg har faktisk spørsmål i etterkant om noe av dette var avtalt på forhånd (!). Dette glemmer de aldri! En profesjonell toastmaster som virkelig kan dette faget." -Christian og Anita Clausen

Ønsker du bare underholdning, kan du lese mer om hans stand-up magishow som har fått tilbakemeldinger som "Håvard Sands show tok festen til et helt nytt nivå", "Visste ikke at trylling kunne være så morsomt" og "Det er tydeligvis forskjell på fagfolk".

Les mer på hans showsider for mer informasjon. Ta gjerne også å besøk han på ulike sosiale medier; facebook, instagram, youtube og twitter.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stand-up artisten, tryllekunstneren og komikeren Håvard Sand leverer profesjonelle show i hele Norge. Det være seg Oslo, Stavanger, Kristiansand, Bergen, Trondheim eller Tromsø. Ta kontakt for å høre om mulighetene til både og få trimmet lattermusklene og bli underholdt med spektakulære øyeblikk.

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page