top of page

Inspirasjonstur til Blackpool


Forrige uke var jeg 5 dager i Blackpool i England, for å få inspirasjon og ha noen morsomme dager sammen med showkollegaer av meg. Vi deltok på Blackpool Magic Convention, verdens største i denne bransjen. 3500 artister og tryllekunstnere fra hele verden samlet på samme sted, hvor det ble utvekslet ideer, seminarer, show, forhandlere mm. Jeg reiste bl.a. med mine dyktige kollegaer Alexx Alexxander, Boje Hoseth, Kevin Lunde, Rune Carlsen m.fl.

5 morsomme og intense dager, med show og trylling fra tidlig morgen til sent på kveld, før det var casino utover i de små nattimer =)

Etter disse dagene hadde jeg fått mye inspirasjon, så nå er det bare å bearbeide dette og jobbe videre med nye shownummer som vil komme etter hvert. Fremover er det eventjobbing, i tillegg til at jeg jobber en del med et åpent show jeg skal ha i Drammen i april. Mer informasjon om dette kommer om ikke så lenge. Ønsker du morsom og spektakulær underholdning i ditt neste selskap eller på firmaets event eller konferanse, ta kontakt for å høre om mulighetene. Veldig mange datoer er allerede booket frem mot sommeren.

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page