top of page

Morsom og annerledes underholdning til sommerfesten?


Vi er i slutten av april og det nærmer seg sommerfester/-avslutninger for både private og firmaer. Dette er blitt en mer og mer vanlig sammenkomst for firmaer, og et område det er veldig populært å hyre inn mine show. Jeg tilpasser hvert show til dere, og dersom dere ønsker å få frem et spesielt budskap eller ønsker å feire noen spesielle, ordner jeg det også. Hvert år gjennomfører jeg en rekke lattervekkende, spektakulære og underholdende show i hele landet, og så langt er det allerede flere datoer booket. Likevel har jeg fortsatt ledig noen datoer i juni, så dersom du ønsker deg mye latter og "måpende" blikk på sommerfesten / sommeravslutningen, er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat om mulighetene. Veldig ofte gjør jeg mitt stand-up magishow, men det er mange andre muligheter også =)

-----------------

Stand-up artisten, tryllekunstneren og komikeren Håvard Sand leverer profesjonelle show i hele Norge. Det være seg Oslo, Stavanger, Kristiansand, Bergen, Trondheim eller Tromsø. Ta kontakt for å høre om mulighetene til både og få trimmet lattermusklene og bli underholdt med spektakulære øyeblikk.

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page