top of page

Tryllekunstner og underholdning i bryllup


Bryllup er en av de største dagene i livet til de som gifter seg, noe som ikke er rart. Denne dagen ønsker en at alt skal være perfekt og at en bare kan nyte den store dagen. I forkant går det med mye tid til planlegging. Hvor skal en være, hvordan skal en legge opp kvelden, hvordan skal lokalet være pyntet, hvem skal være toastmaster, skal det være noe underholdning eller bare taler, hva med musikk osv. Det er en rekke spørsmål og praktiske ting som ordnes.

Når det kommer til toastmaster er det mange som hører med en kamerat eller venninne som likevel skal i bryllupet, og som pleier å være morsom i sosiale sammenhenger. Hvor mye erfaring har egentlig han eller hun med å lede selskaper? Toastmaster er på mange måter noe av de viktigste gjennom hele kvelden, for at ting skal "gå på skinner" og at uforutsette ting skal kunne løses på en profesjonell måte. Underholdningen blir ofte overlatt litt til tilfeldighetene, avhengig hvem som ønsker å stille med underholdning. Da er det fort at underholdningen blir veldig intern og kun morsom for de nærmeste.

Hvorfor bør det være slik? Som vert ønsker en vel at alle skal ha en topp og minneverdig kveld?

Tryllekunstner og stand-up artist Håvard Sand har lang erfaring med bryllup, etter og ha reist land og strand med underholdning i brylluper i årevis. Både med rene show og som toastmaster.

Bryllupsshow: Håvards bryllupsshow tilpasses brudeparet og gjestene. Det finnes mange ulike løsninger. Show på alt i fra 20 minutter til 60 minutter, flere ulike showinnslag i løpet av kvelden, eller kombinasjon show for alle sammen og close-up/nærtrylling ved bordene. Les mer om hans stand-up magishow..

Toastmaster: Med Håvard Sand som toastmaster får du mange færre ting å tenke på i forkant av bryllupet og kan være sikker på at kvelden går smidig for seg i kombinasjon med kjøkkenet, taleres osv. I tillegg blir eventuelle uforutsette ting taklet på en profesjonell måte. I forkant innhenter Håvard Sand informasjon om de ulike talerne, kjøkkenet/hovmesteren og lager kjøreplan for kvelden, som naturlig nok godkjennes av brudeparet. På selve dagen møter han opp i god tid, samler gjestene som tar i mot brudeparet når de ankommer, loser gjestene og brudeparet gjennom kvelden med samkjøring med kjøkkenet, spesialskrevne introduksjoner til talerne og han gjør en rekke underholdningsinnslag utover kvelden, som kombinerer humor, spektakulær magi og trylling og stand-up. Det garanteres mye latter og en kveld både brudeparet og gjestene husker i etterkant, og en vil sitte igjen med at det virkelig var en "magisk dag", og er det ikke en "magisk dag" en ønsker at bryllupet skal være? Les mer om Håvard som toastmaster..

Håvard Sand reiser i bryllup i hele landet, og garanterer som alltid at dere blir fornøyd. Ta kontakt for å høre om mulighetene i deres kommende bryllp.

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page