top of page

Trondheim, Sirdal og Bamble..


Forrige uke var det mye reiseaktivitet med spennende og varierte jobber. Torsdag 30. april var jeg konferansier på Olavs Pub i Trondheim, i konseptet Magic Night. Dette konseptet er startet av en kollega meg, i samarbeid med Olavs Pub, som er et kjent sted for stand-up i Trondheim. Selve konseptet har en del likhetstrekk med en "typisk klubbkveld" innenfor stand-up, bare at det her er mer fokus på stand-up og magi/trylling. Konseptet har pågått i ca. et halvt år og har blitt svært populært, noe som også har gjort at tilsvarende konsepter er i ferd med og etableres andre steder i landet. Også denne kvelden var det bra besøkt og de se totalt 5 varierte artister i aksjon.

Selv var jeg som nevnt konferansier, noe jeg etter hvert har gjort en del jobber som, og som jeg trives veldig godt med. Da får jeg blandet stand-up med humoristiske shownummer og trylling. Det var god stemning fra start til slutt, og en veldig hyggelig tur fra start til slutt. Jeg gjorde også et av mine nyeste nummer som begynner å sitte veldig bra, og som skaper gode reaksjoner. Se bare her:

Dagen etter var det tilbake til Drammen for å pakke om til neste jobb i Sirdal. Denne dagen ble det litt over 80 mil kjøring med bilen t/r, men i min bransje blir en vant til å kjøre en del, så det er ikke noe problem. Podcaster gjør tiden kort =) I Sirdal gjorde jeg et show i Kulturhuset. Ca. 150 personer fikk oppleve en egen versjon av mitt stand-up magishow. Her er et par bilder derfra:

(fra lydprøven)

("selfie" med tilskuer som ikke vet hva som snart skal skje) Etter showet i Sirdal, var det tilbake til Drammen for igjen og pakke om, før jeg gjorde et mindre privat show i Bamble, Telemark, på søndagen. Også her var det god stemning, så det ble et morsomt show.

Da jeg var hjemme på søndag kveld, var det da deilig og sette seg i sofaen med kona og bare slappe av =) Nå er det en litt roligere periode et par ukers tid, før det går i "100" frem mot sommerferien. Det er da stort sett show på østlandet, så litt kortere reiseveier. Til tross for en del reising, så mener jeg selv jeg har verdens beste jobb =) Det å kunne glede folk med humor, stand-up og trylling rundt omkring i landet, er det beste jeg kan gjøre!

Har du enda ikke tenkt på underholdningen til sommerfesten eller sommeravslutningen, har jeg fortsatt ledig noen enkeltdager. Ta gjerne kontakt om du ønsker en uforpliktende prat om hvordan jeg kan gjøre ditt arrangementet til noe som blir husket i lang tid =)

----------------- Stand-up artisten, tryllekunstneren og komikeren Håvard Sand leverer profesjonelle show i hele Norge. Det være seg Oslo, Stavanger, Kristiansand, Bergen, Trondheim eller Tromsø. Ta kontakt for å høre om mulighetene til både og få trimmet lattermusklene og bli underholdt med spektakulære øyeblikk.

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page