top of page

Morsom og hektisk periode


Tiden jeg nå er inne består stort sett av underholdning på ulike sommeravslutninger i forskjellige firmaer, i tillegg til enkelte konferanser.

(nedenfor: Show på Støperiet i Tønsberg)

De siste ukene har det vært mye reiseaktivitet, men primært på østlandet. Forrige helg var det fire show, hvorav 3 i Tønsberg og et i Eiker. Det at jeg fikk tre show i Tønsberg samme helg var helt tilfeldig, men veldig praktisk for min del. Gjorde mitt stand-up magishow med gode tilbakemeldinger. I tillegg gjorde jeg et litt annet show, ved at jeg at var engasjert til å underholde på bussen ifm. busstur. Det var et firma som var på vei til Tønsberg for båttur, hvor jeg underholdt på bussen på veien til stedet. Litt andre forhold å jobbe under, men også veldig moro. Den store fordelen med slike typer oppdrag er at jeg da også får muligheten til å være litt kreativ, og det viser at underholdningen fungerer godt i ulike sammenhenger.

Etter dette showet fikk jeg følgende tilbakemelding på mail:

"Både jeg og resten av personalet er kjempefornøyd med showet. Morsomt, nært og spesialtipasset show, med høy wow-faktor"

Denne uken har jeg en ny kreativ utfordring jeg gleder meg til. Jeg er booket til underholdning for døve personer på deres sommeravslutning med familie. Dette er også noe jeg gleder meg til. (nedenfor: "Selfie" fra showet på bussen)

Dersom du fortsatt ikke har booket underholdning til sommeravslutningen, har jeg noen få datoer ledig. Ta derfor gjerne kontakt for å høre om mulighetene.

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page