top of page

Humoristisk, spektakulær og annerledes underholdning på julebordet?


Ja, det er noe Håvard kan garantere. Han har vært i showbusiness i over 15 år og gjennomfører hvert år mange julebord.

Han har et eget show tilpasset julebord, hvor en får trimmet lattermusklene og mange måpende blikk når ting du ikke trodde var mulig likevel skjer. Det er en variant at hans populære stand-up magishow. Den spektakulære tryllingen pakkes inn med stand-up og humor. Når det i tillegg er mye publikumsmedvirkning, både gjennom dialog med publikum og at enkelte hjelper til på scenen, blir det helt sikkert noe som ikke bare blir snakket om den kvelden, men i lang tid. Som en av tilbakemeldingene var fra et julebord i Haugesund "Underholdningen gjorde at julebordet var verdt å gå på".

I forkant av hvert show gjøres research om arrangementet og firmaet, slik at showet blir tilpasset best mulig, og det ikke bare er et "standard-show". Se f.eks. for deg reaksjonen til din medarbeider, da han oppdager at han plutselig har knust sin egen telefon med hammer =) Alt ordner seg heldigvis til slutt og han eller hun går blid og fornøyd tilbake på plassen sin. Eller hva med at en av dine medarbeidere blir den store stjerna som har fått til det utroligste etter mye humor, uten at de selv er klar over hva de har fått til? Eller at tankene til tilskuerene blir lest, til tross for at vi aldri har møttes tidligere? Det hele blandes som nevnt med humor hele veien og det er ingen som "føler seg dumme", da det ikke "rakkes ned" på noen. I Håvards show er det publikum som er de stjernene.

Håvard har gjennomført over 1000 show i hele Norge, fra Vadsø i nord til Lindesnes i sør. Det være seg i små intime selskap med 10 personer, til store firmaevents med flere hundre tilskuere. På kundelisten hans er det flere som har benyttet han mange ganger.

Da hvert show designes for dere, er han veldig fleksibel mtp. på både plass, showlengde osv. Om ønskelig har han også mulighet til å putte inn særegne ting for deres bedrift i showet.

Noen av tilbakemeldingene Håvard har fått på sine julebordshow er: "Utrolig morsomt. Visste ikke at trylling kunne være så morsomt. Utrolig artig at du relaterte showet til oss. Vi fikk da en følelse av at showet var til oss, og ikke bare et standardshow" -Brd. Dahl (rør-grossist)

"Wow-faktor på tidenes julebord" -Læringsverkstedet

"Alle ble begeistret for han, og vi kommer garantert til å benytte oss av han også senere" -Byggmester Håkon Hansen

"Takk for et fantastisk show. Vi fikk tilbakemeldinger på at dette var "konge"" -Slakter Andersen

Videre har andre artister sagt dette om Håvards underholdning:

"Triksene og illusjonene er helt fantastiske" -Thomas Giertsen "Jeg er j...... imponert" -Mia Gundersen Han ble også i 2008 kåret til "Nordens mest underholdende magiakt" og "Beste komiske illusjonsakt".

Lurer du fortsatt på om dette kan være noe for dere? Ta kontakt med Håvard Sand på mail eller tlf. 99 71 72 80 og han kan fortelle mer om hva han kan gjøre for at dere skal få underholdningen som setter prikken over i-en på deres julebord, og som gjør at underholdningen blir snakket om også i etterkant. Og som alltid leverer han garanti på at dere både blir lurt og ler gjennom showet =) Du kan også lese mer om han her eller hans stand-up magishow her.

Entertainer Håvard Sand, stand-up, magi og humor

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page