top of page

Bruk av konferansier og toastmaster


I skrivende stund sitter jeg på Værnes/Trondheim og venter på flyet tilbake til østlandet og Oslo, etter min andre konferansierjobb denne uka. Mandag og tirsdag var jeg i Tromsø og Trondheim i går og i dag.

Slike konferansier-jobber, eller toastmasterjobber som mange kaller det, begynner å bli mer og mer vanlig også på firmamiddager, banketter osv. Istedenfor å booke et rent show, får en da en entertainer som leder dere gjennom hele kvelden. Konferansieren tar hånd om kjøreplanen i forkant, koordinering med kjøkkenet, talere og andre innslag, i tillegg til at han putter inn ulike humoristiske og tilpassede shownummer der det passer inn, slik at det blir mye latter og en middag som blir husket i lang tid. I tillegg slipper en da at en bare får tildelt denne rollen og gjerne bruker de samme vitsene o.l. som en finner på internett eller i de vanlige toastmaster-manualen/bøkene.

Videre en skal også tenke på at det er først da det uventede skjer, at en merker om en har å gjøre med en profesjonell konferansier/toastmaster.

Jeg har jobbet med dette i veldig mange år og vært konferansier/toastmaster i veldig varierte arrangementer. Det være seg så intime bryllup til store firmamiddager med flere hunde personer.

Under konferanser blir jeg også ofte hyret inn til å gjøre et lite showinnslag under konferansen på dagen, før jeg leder hele kvelden som konferansier/toastmaster. Som alltid har jeg også mulighet til å tilpasse mine show til dere budskap eller produkt. Jeg har bl.a. laget egne show omkring lansering av kaffemaskin, en nyte isolasjon til skip mm. Mulighetene er derfor mange, og da er jeg heldig som har over 1000 jobber bak meg i hele landet.

Ta gjerne kontakt med meg for å høre om hvordan jeg kan gjøre ditt neste arrangement til noe som blir husket i lang tid.

(bilde fra konferansier-jobb i Tromsø med stående applaus)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page