top of page

Julebordsesongen i gang


Da jeg i gang med årets julebordsesong, en intens og morsom sesong. I løpet av året er dette en av mine mest populære perioder, og i år er intet unntak. Riktignok har det vært litt færre forespørsler fra oljerelaterte bransjer, men dessto flere fra andre bransjer. Totalen blir derfor ganske lik som foregående år.

For å teste ut mitt nye julebordshow, gjorde jeg en variant av mitt stand-up magishow på scenen til Crossroad forrige torsdag. Det ble et veldig morsomt show, og nedenfor kan du se en del bilder fra dette showet. Kvaliteten på bildene er litt dårlig, men du får likevel et inntrykk av showet =)

De nærmeste to månedene blir det mye reising, og derfor litt sjeldnere oppdateringer her. Dersom du fortsatt ikke har booket underholdning til ditt julebord, er det bare å ta kontakt for å høre om jeg har mulighet til å komme på ditt arrangement også. Enkelte datoer er helt fullbooket, men jeg rekker gjerne flere show på en kveld, så derfor er det bare å høre om jeg får presset inn et humoristisk og spektakulært show også for dere =)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page