top of page

Underholdning på sommerfesten


I skrivende stund er det straks 01. mai og da passer det å skrive litt om sommerfester. Sommerfester og sommeravslutninger er noe som er blitt mer og mer vanlig, både for bedrifter og private, og det er nærmest en "liten julebordstid".

Jeg underholder hvert år på et stort antall slike arrangementer, noe som gjør at det kan være lurt å ta tidlig kontakt, dersom du ønsker underholdning som både er spektakulær, humoristisk og som blir husket i lang tid.

På slike arrangement er det gjerne en av disse underholdningsformene jeg gjør:

  • Close-up/mingletrylling: Hvis jeg gjør close-up/mingletrylling, blander jeg meg med gjestene og gjør ulike effekter og shownummer med ting tilskuerne har med seg eller andre små dagligdagse gjenstander. Dette kan f.eks. være nummer med penger, fingerringer, mobiltelefoner osv. Samtidig med det spektakulære, blandes det inn ulike gags, one-liners og humor, slik at det garantert blir god stemning. Rent spektakulært er denne underholdningsformen ofte den som virker mest forundrende, da ting skjer kun centimetere fra øynene dine.

  • Stand-up magishow: Mitt stand-up magishow er noe jeg reist "land og strand" rundt med i veldig mange år, Det er mitt mest bookete show og flere kunder bruker dette opptil flere ganger. Her får du en fin miks av stand-up, trylling og humor. Selvfølgelig ingen "hvit kanin opp av flosshat og glitrende kasser", men moderne shownummer med dagligdagse gjenstander som publikum kan kjenne seg igjen i. Samtidig som det er latter fra start til slutt, blir en fascinert og opplever "wow-øyeblikk" via det spektakulære i de ulike shownumrene. Det er mye publikumsmedvirkning hvor også flere hjelper til. I forkant innhenter jeg informasjon om kunden/bedriften og arrangementet, slik at jeg får skrevet det inn i manuset og tilpasset showet best mulig til akkurat dere. Mange kunder ser på dette som et mer variert show enn "rent stand-up" show, så jeg er på flere arrangementer hvor de tidligere har benyttet våre mest kjente stand-up artister.

  • Kombinasjon av close-up/mingletrylling og stand-up magishow: Hvorfor ikke få det beste fra de to ulike showtypene som er nevnt over? Det å kombinere disse elementene er blitt mer og mer vanlig. Jeg gjør da gjerne en variant av mitt stand-up magishow først på ca. 20 minutter, før jeg deretter mingler blant gjestene etterpå og gjør close-up, samtidig som de sitter og koser seg med mat.

Kan dette være noe for deg og ditt arrangement? Dersom du ønsker noe som er engasjerende, garantert lattervekkende og som skaper mange "wow-øyeblikk", vil jeg anbefale deg å ta kontakt for å høre om mulighetene. Det som også er fint, er at dersom dere ønsker å ta opp et spesielt tema, fremheve et produkt eller en ansatt, er dette noe som heller ikke er noe problem, da jeg spisser hvert show til dere.

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page