top of page

Sommerperioden, en ny julebordstid


Da er jeg godt i gang med sommerperioden, og for en periode det har vært hittil, og enda er det flere hektiske uker fremover. Variasjonen i de ulike jobbene og det at jeg er heldig og få opplevd store deler av Norge, er bare noe av det som gjør dette til verdens beste jobb (etter min mening =) ) Mitt inntrykk er at det har blitt vel så vanlig med sommerfest/sommeravslutning, som julebord. I tillegg er det gjerne også mange andre typer arrangementer i denne perioden.

De siste ukene har jeg både vært i Stavanger, Sokndal, Bergen, Oslo, Asker, Bærum, Egersund, Drammen m.fl. Dette har vært alt i fra små intime selskap med 30 personer, til store events med mange hundre. Det har bl.a.vært rene show, til konferansier-middager hvor jeg har ledet banketten fra A til Å, toastmaster i bryllup, døping av skip.

Fremover blir det en del festivaljobbing, men også firmaevents. Foruten flere show på Østlandet, er det også lengre reiser til Sørvær/Hasvik, Bergen/Borgenøy, Nevernes/Nordland. Bare til uka er det 6 show, så det er nok å ta seg til =) Samtidig bookes det for tiden mange arrangementer utover høsten og vinteren. Ift. høsten jobber jeg også med et nytt åpent show som vil bli satt opp. Mer om dette kommer litt senere.

Ønsker du at jeg skal komme på ditt arrangement til høsten/vinteren. Det være seg firmaevent, produktlansering, konferansier-oppdrag, toastmaster bryllup eller annet privat arrangement, ta kontakt for å høre om mulighetene =)

Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page