top of page

Julebordsesongen er godt i gang =)


Da er vi kommet til 1. søndag i advent og jeg er godt i gang med julebordsesongen. Dvs. det har jeg allerede vært noen uker =) Min julebordsesong er fra tidlig i november til slutten av januar. Til tross for at dette er en hektisk periode med også mye reising, er det samtidig en morsom periode jeg ser frem til hvert år.

Når en er på julebord for alle typer bransjer, offentlige og private, ser en også ulike kulturer rundt omkring, i tillegg til at en lærer en del om ulike bransjer, noe jeg syns er spennende.

Forrige helg var jeg i Bergen og Jessheim og denne uka har jeg vært i Kristiansund, Molde, Kristiansand og Sandefjord. Førstkommende uke er det Lillehammer, Oslo og min hjemby Drammen som står for tur =) Selv om jeg har flest rene humor og magi/trylleshow, jobber jeg også en del som konferansier hvor jeg leder hele kvelden hvor jeg lager kjøreplan, tar meg av praktisk informasjon, introduserer talere og har flere showinnslag utover kvelden.

Parallelt med julebordshowene er det også vanlige eventshow og private show. Starten av 2017 ser også veldig bra ut, men det er fortsatt en del ledig utover januar til mars, slik at det er bare å ta kontakt hvis du ønsker latter og spektakulære øyeblikk som blir et stort samtaleemne på deres event. Det være seg privat jubileum, firmaevens, konferanser, bankett, messe e.l. Enkelte booker i siste liten, mens andre planlegger lang tid i forkant. Bookingen som er lengst frem i tid er i mai 2018 =) Nå er det tilbake til pakking og forberedelser til neste show. I mellomtiden kan du se på noen bilder fra de siste ukene:


Nyeste innlegg:
Arkiv:
Søk på emner/tagger:
Ingen tagger enda.
Følg Håvard Sand:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Classic
bottom of page